RAMAZAN AYI BOYUNCA BU DUAYI MUTLAKA DİNLE VE OKU ! - Kim Devam Ederse Ummadığı Yerden Zengin OLUR !

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere sizlere ramazan ayı duası, ramazan ayı, zenginlik duası, rızık duası, bereket duası, zenginlik duası dinle, ramazan ayı, ramazan, ramazan duası, iftar duası, sahur duası, ramazan ayı duaları, sabah duası, bolluk ve bereket duası, sıkıntı için dua, rızık duası dinle, zenginlik duası denenmiş, bereket duası dinle, sabah duası dinle, zenginlik ve umulmadık yerden rızka kavuşmak için mutlaka okuyup dinleyelim İnşAllah. Bu tarz paylaşımların devamını istiyorsanız bizleri sosyal mecralarda paylaşmayı unutmayınız.

ARAPÇASI :

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا ﴿٢﴾وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

OKUNUŞU :

Ve men yettekıllâhe yec’al lehu mahracâ(mahracen). Ve yerzukhu min haysu lâ yahtesib (yahtesibu), ve men yetevekkel alâllâhi fe huve hasbuhu, innallâhe bâligu emrihî, kad cealallâhu li kulli şey’in gadrâ(kadren). 

( Talak suresi 2 - 3. ayet )

ANLAMI :

Kim Allah için takva sahibi olursa, Allah, ona bir çıkış yolu nasip eder. Ve Allah, ona ummadığı yerden rızık verir. Kim Allah'a tevekkül ederse, O, ona yeter. Kuşkusuz Allah, buyruğunu yerine getirir. Allah, her şey için bir ölçü belirlemiştir.

FAZİLETİ :

Sıkıntıda olan, işsiz kalan, tehlikeleri durumlarla karşılaşan kişiler  şayet günde( bin)defa veya daha fazla olarak bu ayet-i kerimeyi okurlarsa  en kısa zamanda  selamete çıkarlar. İşsiz, borçlu, aile içi sorunları olan ve hatta kendilerine büyü yapıldığını zanneden kişilere kesinlikle  bu ayeti okuyarak istifa etmeleri tavsiye ediliyor. Rızık bolluğu ve Zenginliğin anahtarı olan ayeti kerim.

Yorum Var